Μας ελάτε σε επαφή με
yihong Deng

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

ΤΙ ΟΙ ΑΝΥΨΩΤΕΣ ΤΥΜΠΑΝΩΝ, TILTERS ΤΥΜΠΑΝΩΝ ΚΑΙ TIPPERS ΤΥΜΠΑΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ;

April 2, 2021

Στις βιομηχανικές επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι πρέπει ακόμα να κάνουν πολλή βαριά ανύψωση σε καθημερινή βάση. Μια ειδική ανυψωτική συσκευή καθιστά το εύκολο να πάρει, να γείρει, να περιστραφεί, και τα τύμπανα μεταφορών. Αυτός ο τύμπανο-κινώντας εξοπλισμός όχι μόνο προστατεύει τους υπαλλήλους από τη φυσική ζημία, αλλά και αυξάνει την αποδοτικότητα της ροής της δουλειάς συνολικά.

Οι επιχειρήσεις και τα εργοστάσια που παράγουν τα τρόφιμα, τα καλλυντικά, τα φαρμακευτικά είδη, ή άλλο χημικό substanceshave για να αποθηκεύσουν μια διαφορετική σειρά των βαρελιών γέμισαν με τα διάφορες υγρά ή τις σκόνες. Σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, αυτά τα τύμπανα πρέπει να γαρθούν και να εκκενωθούν στις μηχανές ή τις γεμίζοντας γραμμές.

 

Τέτοιες διαδικασίες θέτουν μια ιδιαίτερη πρόκληση, δεδομένου ότι ένα βαρέλι μπορεί να ζυγίσει μεταξύ 40 και 250 χιλιογράμμων. Αυτό το καθιστά αδύνατο να στηριχθεί στη χειρωνακτική εργασία χωρίς παραβίαση των γενικών προτύπων υγειών και ασφαλειών. Οι βιομηχανικοί εργάτες που ανυψώνουν και μεταφέρουν τα βαριά τύμπανα θα εξασθενίσουν σοβαρά τη φυσική ευημερία τους μακροπρόθεσμα.

Ευτυχώς, μπορείτε να προστατεύσετε το προσωπικό και να επιταχύνετε τη ροή της δουλειάς με τη βοήθεια των συστημάτων μεταφορέων που σχεδιάζονται συγκεκριμένα για την κίνηση των τυμπάνων που ζυγίζουν τουλάχιστον 55 γαλόνια. Όταν χρησιμοποιούνται σε σχέση με με τα ειδικά εργαλεία, αυτοί οι ανυψωτές τυμπάνων μπορούν να ολοκληρώσουν τις πολυάριθμες υποχρεώσεις ακίνδυνα και αποτελεσματικά. Εάν να χειριστείτε τα βαρέλια και τα τύμπανα που γίνονται από το πλαστικό, χάλυβας, ή ξύλο, που γεμίζουν πρέπει με το κρασί, την μπύρα ή το έλαιο – ένα βαγόνι εμπορευμάτων τύμπανο-ανυψωτών θα διευκολύνει τις καθημερινές ρουτίνες σημαντικά.