Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
yihong Deng

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

Γραμμή Παραγωγής

Shanghai Sinolift Mechanical and Electrical Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Έξυπνο σχέδιο και εύκολη λειτουργία

Έχουμε ιδιαίτερα την οργάνωση ένα διοικητικό τμήμα OEMD για να διευκολύνουμε και ένα OEM/ODM cOem για τη λειτουργία.

OEMD είναι ανεξάρτητη και ειδικευμένη ομάδα για να ελέγξει τις διαδικασίες παραγωγής και να συντονίσει όλα τα σχετικά κόμματα. OEMD έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας όσον αφορά σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης ανελκυστήρων ουρών. Αυτό επιτρέπει σε OEMD για να βελτιώσει συνεχώς την ποιότητα, την παράδοση και το κόστος για τον πελάτη μας.


Από την αναφορά και τοποθέτηση των αρχικών διαταγών και της δοκιμής στην τελική παραγωγή και την παράδοση, το OEMD θα ελέγξει προσεκτικά τη διαχείριση του ολόκληρου εργοστασίου μας. OEMD σιγουρεύεται τους ελέγχους εργοστασίων μας κάθε στάδιο της παραγωγής μας για να παρέχει τους ανελκυστήρες ποιοτικών ουρών.

Εκτός από την τυποποιημένη διαδικασία αγοράς, τα πρότυπα SINOLIFT TQC είναι βασισμένα στις απαιτήσεις πελατών και τις προδιαγραφές εφαρμοσμένης μηχανικής. SINOLIFT βεβαιώνει ότι οι πελάτες θα πάρουν τη συνολική ικανοποίηση από το προϊόν τους.

Ε & Α

Έρευνα & ανάπτυξη

Υπάρχει συνολικός μηχανικός Ε&Α 25 ανθρώπων στην επιχείρηση.

SINOLIFT καυχάται μια εξαιρετικά ικανή ομάδα Ε&Α περισσότερων του ενός εκατό κινεζικοί, αμερικανικοί και ιαπωνικοί μηχανικοί. Επιπλέον, λόγω της συνεργασίας μας με τα τοπ σχολεία εφαρμοσμένης μηχανικής στην Κίνα, είμαστε σε θέση να προσθέσουμε την πρόσθετη υποστήριξη εφαρμοσμένης μηχανικής στην ατέρμονη αναζήτησή μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας τη λεπτότερη τεχνολογία διαθέσιμη.

 

Σε απευθείας σύνδεση σύστημα υποστήριξης

Το σύστημα αποτελείται από τα σε απευθείας σύνδεση συστήματα αξιώσεων, το σε απευθείας σύνδεση σύστημα τεχνικής υποστήριξης, το σε απευθείας σύνδεση σύστημα έρευνας και τα σε απευθείας σύνδεση ανταλλακτικά διατάζοντας το σύστημα. Το σύστημα θα παράσχει την υπηρεσία μεταπωλήσεων στη μεγάλη έκταση. Με τη γρήγορη και εύκολη σε απευθείας σύνδεση λειτουργία, μπορείτε να αισθανθείτε την υποστήριξη SINOLIFT on-line ανά πάσα στιγμή.