Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
yihong Deng

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

April 23, 2021

Η βαριά ανύψωση μπορεί να είναι επικίνδυνη και δυσνόητη, έτσι είναι επιτακτικό ότι χρησιμοποιούμε το σωστό τύπο εξοπλισμού που απαιτείται για την ολοκλήρωση των αντίστοιχων υποχρεώσεων.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται για δύο από εκείνους τους πολύ σημαντικούς τύπους εξοπλισμών που χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες, δηλ., ανυψωτικές σφεντόνες, και δεσμοί μαζί με singleleg σφεντόνα αλυσίδων.

Ανυψωτικές σφεντόνες και δεσμοί

Κινώντας τα βαριά και τεράστια αντικείμενα επί των εμπορικών ή βιομηχανικών τόπων χρειαστείτε υψηλό - ποιοτικές ανυψωτικές αλυσίδες και σφεντόνες.

Η ανύψωση των αντικειμένων φέρνει μια αίσθηση της ασφάλειας και της τελευταίας ευκολίας σε αυτά τα εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας στους χρήστες για να εξασφαλίσει να ανυψώσει αυτά τα βαριά αντικείμενα ακίνδυνα και αποτελεσματικά.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι για τη σωστή ποιότητα των ανυψωτικών σφεντονών και των δεσμών με τη γνώση του βάρους των στοιχείων ότι πρόκειται ή.

Αυτοί οι ανυψωτικές σφεντόνες και δεσμοί μπορούν να αγοραστούν από το βρετανικό ανυψωτικό κατάστημα και αυτό επίσης με την απολύτως καταπληκτική ποιότητα, δεδομένου ότι οι ανυψωτικές σφεντόνες και οι δεσμοί τους είναι πολύ γεροί και ανθεκτικοί, βεβαιώνοντας σας ότι δεν θα αποτύχουν. Αυτοί οι σφεντόνες και δεσμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα ξάρτια, τον κύλινδρο που ανυψώνουν, και άλλους στόχους ανύψωσης, όπου η χειρωνακτική συμμετοχή πρέπει να είναι ελάχιστη για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των προϊόντων και της εργασίας.

 

Εδώ είναι μερικές άκρες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις σωστούς ανυψωτικές σφεντόνες και τους δεσμούς για σας: -

  1. Καταλάβετε την προοριζόμενη εφαρμογή: Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ανυψωτικές σφεντόνες και τους δεσμούς, πρέπει να εξετάσετε τα ακόλουθα σημεία,
  • Μέγιστο φορτίο που ανυψώνεται από τις συσκευές,
  • Η μορφή του φορτίου που ανυψώνεται,
  • Γενικό μήκος από τη σύνδεση με το γάντζο,
  • Τα σχετικά συστατικά όπως οι συνδέσεις και οι γάντζοι, και,
  • Γωνίες του σημείου φορτίων

 

  1. Οι σφεντόνες και οι δεσμοί από το ukliftingstore.co.uk επεξεργάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα έτσι ώστε μπορείτε να έχετε τη ψυχική ηρεμία ξέροντας ότι οι σφεντόνες και οι δεσμοί σας θα εκτελέσουν εκείνες τις προδιαγραφές που δηλώνονται από τον κατασκευαστή.

 

Ενιαίες σφεντόνες αλυσίδων ποδιών

Ενώ τα ανυψωτικά βαριά φορτία, εσείς πρέπει να έχουν το σωστό εξοπλισμό, και ένας τέτοιος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται συχνά για να εξοπλίσει αυτά τα είδη φορτίων καλείται σφεντόνα αλυσίδων.

Χρήσιμες στους διάφορους βιομηχανικούς τομείς και τις εφαρμογές, αυτές οι σφεντόνες είναι θερμοκρασία ανθεκτική, αρκετά ισχυρός, και εύκαμπτη για να πάρουν μια σειρά των όρων φόρτωσης. Ακόμα, είναι σημαντικό ότι πρέπει να πάρουμε κάθε προφύλαξη και μέτρο ασφαλείας να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη ασφάλεια των εργαζομένων και του υλικού φόρτωσης ή ξαρτιών.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι σφεντονών που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις εφαρμογές, αυτές είναι, σφεντόνες ενιαίων, διπλών, και αλυσίδων πολυ-ποδιών.