Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
yihong Deng

Τηλεφωνικό νούμερο : 008613817572420

WhatsApp : +8613817572420

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΈΝΑ ΤΥΜΠΑΝΟ ΑΚΙΝΔΥΝΑ

April 2, 2021

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΈΝΑ ΤΥΜΠΑΝΟ ΑΚΙΝΔΥΝΑ

Ο συνηθέστερα, οι διαφορετικοί τύποι βαρελιών αποθηκεύονται στις παλέτες. Ένας κινητός ανυψωτής τυμπάνων σας επιτρέπει στο underride που αυτές οι παλέτες, αρπάζουν το βαρέλι με ένα ηλεκτρικό τύμπανο tong και το επιλέγουν στη συνέχεια επάνω. Αυτή η διαδικασία δεν συνεπάγεται οποιαδήποτε φυσική πίεση για το χρήστη, όπως οι μετακινήσεις αρπαγής και ανύψωσης κατευθύνονται από απλό έναν μακρινό.

Ο τύμπανο-ανυψωτής φροντίζει την αρπαγή, την ανύψωση, και την κίνηση των τυμπάνων από την αρχή έως το τέλος. Μόλις το στερεώσετε στη συσκευή αρπαγής, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το τύμπανο στην προορισμένη θέση της. Ο ανυψωτής με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί ως καροτσάκι τυμπάνων, liftomat, και τορναδόρος τυμπάνων συγχρόνως. Διαβάστε περισσότερων για τις λειτουργούσες αρχές τύμπανο-τις συσκευές

ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ – ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΥΜΠΑΝΩΝ!

Σε πολλές περιπτώσεις, το περιεχόμενο των βαρελιών πρέπει να εκκενωθεί σε μια άλλη μηχανή από πάνω. Αλλά πολλάκις, οι δεδομένες εγκαταστάσεις αφήνουν μόνο ένα περιορισμένο ποσό διαστήματος για να εκτελέσουν τέτοιους στόχους. Μια ανυψωτική συσκευή συμπεριλαμβανομένου ενός ηλεκτρικού grabber ή ενός ανυψωτή τυμπάνων μπορεί να προσαρμοστεί είτε στη στροφή είτε να γείρει ένα πλήρες βαρέλι και να χύσει συνεπώς έξω το περιεχόμενό της από τα μεγάλα ύψη. Τα όργανα που χρησιμοποιούνται στα τύμπανα κλίσης αναφέρονται συνήθως ως λίκνα τυμπάνων.

Κατά τη διάρκεια τέτοιων διαδικασιών, μπορείτε underride ο ανυψωτής τυμπάνων ή το λίκνο τυμπάνων προκειμένου να μεταφερθεί το τύμπανο στην απαραίτητη θέση πρίν ανατρέπετε το περιεχόμενό της. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στον τύμπανο-ανυψωτικό εξοπλισμό το καθιστούν εύκολο να μετατρέψουν και να γείρουν ένα βαρέλι σε τηγάνι αγωγών, παραδείγματος χάριν.

Τα τύμπανα έρχονται στα διαφορετικά μεγέθη και τα υλικά. Επιπλέον, οι διαφορετικές βιομηχανίες πρέπει να συμμορφωθούν με τα διαφορετικά πρότυπα από την άποψη της υγιεινής και της ασφάλειας. Κατά επεξεργασία των επικίνδυνων χημικών ουσιών ή των φαρμακευτικών ειδών, την πρέπει να εμμείνετε στους ιδιαίτερα ακριβείς κανόνες για τους πόρους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αντίστοιχοι κανονισμοί υγειών και ασφαλειών ορίζουν τη χρήση των βαρελιών ανοξείδωτου, το των οποίων περιεχόμενο μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία στα αποστειρωμένα δωμάτια ή τις υγειονομικές περιοχές. Η μεταφορά εκείνων των τυμπάνων απαιτεί επίσης τη μεγάλη προσοχή! Για τέτοιους λόγους, μπορείτε να στηριχθείτε στους ανυψωτές τυμπάνων και τα λίκνα τυμπάνων που γίνονται εξ ολοκλήρου από το ανοξείδωτο.